fbpx
δημιουργία eshop

Δημιουργία eshop και αύξηση κερδών. Όσα πρέπει να γνωρίζετε

Η δημιουργία eshop αποτελεί πλέον σχεδόν υποχρεωτική κίνηση κάθε επιχείρησης που ασχολείται με το εμπόριο.

Είναι όμως δεδομένο ότι η δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος θα αυξήσει τα έσοδα σας; Όχι βέβαια.

Η δημιουργία eshop πρέπει να γίνεται μελετημένα, οργανωμένα και με επαγγελματική καθοδήγηση.

Δημιουργία eshop οργανωμένα

Αρχικά θα πρέπει να γίνει μελέτη του ανταγωνισμού. Θα πρέπει να γνωρίζετε αν τα προϊόντα σας πωλούνται και από άλλους και αν ναι θα πρέπει να έχετε τη δυνατότητα να προσφέρετε τιμές ή προνόμια που θα κάνουν τον καταναλωτή να επιλέξει το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα.

Ο ανταγωνισμός πλέον στο ηλεκτρονικό εμπόριο είναι τεράστιος και η σύγκριση τιμών είναι αναπόφευκτη. Σκεφτείτε τι καλύτερο μπορείτε να προσφέρετε. Για παράδειγμα μπορείτε να είστε ανταγωνιστική προσφέροντας χαμηλή χρέωση στα μεταφορικά ή προσφέροντας κάποιο δώρο ή κάποια έκπτωση για τα προϊόντα σας.

Αν τα προϊόντα σας είναι μοναδικά τότε σίγουρα δεν έχετε να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα του ανταγωνισμού έχετε να αντιμετωπίσετε όμως το πρόβλημα της προβολής του καταστήματός σας ώστε να προσελκύσετε πελάτες.

Γνώση και εμπειρία

Στη Mediaspot πέρα από τη δημιουργία eshop έχουμε τη γνώση και την εμπειρία για να σας καθοδηγήσουμε για τα επόμενα βήματα σας. Σας δίνεται ακόμη η δυνατότητα πέρα από το πακέτο κατασκευής ηλεκτρονικού καταστήματος, να ζητήσετε και πακέτο συνολικής υποστήριξης.

Φυσικά η δημιουργία eshop ηλεκτρονικού καταστήματος, απαιτεί το αποτέλεσμα να είναι αισθητικά άρτιο, επαγγελματικό. Αυτή είναι και η δουλειά της Mediaspot. Υπάρχουν δεκάδες εταιρείες κατασκευής ιστοσελίδων όμως δεν κάνουν όλες την ίδια δουλειά. Πέρα από τον επαγγελματισμό της Mediaspot που θα αποτυπωθεί και στην δική σας ιστοσελίδα – κατάστημα, βασικό είναι να υπάρχει η ανάλογη βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης. Στη Mediaspot… να είστε σίγουροι ότι είστε σε καλά χέρια. Οι ιστοσελίδες μας πάνε καλά στις μηχανές αναζήτησης και μάλιστα χωρίς έξτρα χρεώσεις!

Σημαντική παράμετρος στην δημιουργία eshop είναι η εύκολη χρήση του καταστήματος και η δυνατότητα έξυπνων επιλογών στους τρόπους εξόφλησης και αποστολής. Τα ηλεκτρονικά καταστήματα που δημιουργούνται από τη Mediaspot, μπορούν να παρέχουν όλα όσα χρειάζεται ένα υπερ-πλήρες ηλεκτρονικό κατάστημα!

Αρκούν μόνο τα παραπάνω για την επιτυχία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος; Όχι…

Το ηλεκτρονικό σας κατάστημα απαιτεί καθημερινή ενασχόληση, συχνή ανανέωση και οργάνωση και έλεγχο του ανταγωνισμού. Η Mediaspot εκτός από τη δημιουργία eshop σας παρέχει και εργαλεία ελέγχου επισκεψιμότητας, λέξεων κλειδιών και άλλα, που μπορούν να βοηθήσουν στη συνεχόμενη βελτίωση της πορείας του καταστήματος σας.

Αν όλα τα παραπάνω σας φαίνονται βουνό… μην αγχώνεστε! Η Mediaspot έχει τον τρόπο να κάνει τα δύσκολα εύκολα. Θα είμαστε στο πλευρό σας συνεχώς για βοήθεια, υποστήριξη αλλά και ιδέες από τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας.

Ξεκινήστε τη δημιουργία eshop με τη Mediaspot και επεκτείνετε τις πωλήσεις σας… παντού!